Små napoleonshatte (Amo)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Det hele æltes til en ensartet masse og rulles ud til en pølse i ca. 20 cm’s længde og deles i 20 stykker. Dej: Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Dejen rulles ud i 3-4 mm’s tykkelse og stikkes ud med en kageudstikker eller glas i ca. 6 cm. i diameter. Midt på dejstykket lægges et marcipanstykke, som pensles med lidt vand. De tre dejsider trykkes op omkring fyldet. Kagerne anbringes på en plade og bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter til kanterne er gyldne. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagespidserne kan evt. pyntes med chokolade. Tips: 826 |
|
Opskriften er vist 27278 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2011-11-28 15:17:03 man skal bage de har napoleonshatte de er bare for lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne