Appelsinkage (Amo)
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes melet i, og det hele røres sammen til en ensartet masse.
Dejen hældes i en smurt melet springform ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 50 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Saften af appelsinerne og citronen koges med 100 g. sukker, og denne blanding hældes over kagen, medens den endnu er lunken, den revne gule skal af frugterne drysses over. Tips: 776 |
|
Opskriften er vist 18069 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-13 19:07:35 vi er vilde med den,skal til at lave den for 2. gang inden for kort tid,og selv efter 2 dage er den stadig lækker. Helle - 2009-10-23 10:04:16 Suveræn god kage, der holder sig frisk længe. Det er blot ikke nødvendigt, da den hurtigt bliver spist. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne