Sellerisuppe med ingefærskum
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at piske fløden til skum, bland det med krydringen, og stil det lunt så det syrner.
Hvis man ikke synes man har tid til det, bruges cremefraiche i stedet for fløde. Rens og skær grøntsagerne i meget store tern. Klar porrerne i 1 spsk. Smør. Når de er klare, kommes karry og kardemomme i og steger til det dufter. Kom fond, vand, salt og peber i og kog sagte, til grøntsagerne er meget møre. Kom det hele i en foodprocessor (eller en blender) og blend til det er helt jævnt. Suppen spises brændende varm, med en klat skum oveni. De to ting sammen gør underværker. |
|
Opskriften er vist 8805 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne