Leverpostej med allehånde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. Æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.
Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød. |
|
Opskriften er vist 27225 gange,
og udskrevet 704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer visti larsen - 2005-01-01 01:01:01 perfekt Lars S - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift - Fyld form som den skal - Denne opskrift 'suflerer' ikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne