Tivoli-kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes således:
Smør, sukker og æggeblomme røres sammen, heri blandes hvedemel, dejen æltes sammen og lægges koldt.
Rulles derefter ud til en firkant, ikke alt for tynd, og flyttes over på en smurt plade. Fyldet røres sammen: Smør og sukker røres blødt med den kogte, mosede kartoffel og de smuttede hakkede mandler, og til sidst blandes den stiftpiskede æggehvide i. Mandeldejen smøres over dejen, og kagen bager ved 225-250 grader C i ca. 12 minutter. Kagen afsvales og glaseres derpå med den rosafarvede glasur (brug ikke for mange dråber frugtfarve). Groftsnittede mandler ristes i ovnen ved eftervarmen og drysses over. Kagen skæres derefter ud til firkanter eller snitter. Tips: 214 |
|
Opskriften er vist 8800 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne