Rigtig omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : LeneB2 Indsendt : |
|
|
Skil æggene i blommer og hvide. Pisk hviden helt stiv og vend blommerne i. Farven skal være ensartet lysegul.
Hæld æggemassen ud på en varm teflonpande med margarine, og skru straks ned på lav varme. Krydr med salt og peber. Når æggemassen begynder at stivne (ca. 4-5 minutter) hældes den revne ost (eller strimler af skinke eller hakkede, friske tomater, eller en blanding af hvad du har i køleskabet) ud på halvdelen af omeletten. Efter endnu et par minutter (når fyldet er varmt), foldes omeletten forsigtigt sammen om fyldet (som en calzone pizza) og serveres straks. Tips: 2 æg er RIGELIGT til en person, 3 æg passer fint til 2 personer. |
|
Opskriften er vist 9598 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2009-06-20 16:59:35 Rigtig lækkert hvis man er tålmodig til at piske! Sarah - 2009-03-07 17:46:11 Jeg kan ikke anbefale det. Det hele går fra hinanden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne