Rigtig omelet

Rigtig omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LeneB2

Indsendt :     

Ingredienser:
2 æg
50-75 g.revet ost eller andet fyld
 
 margarine til at stege i
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skil æggene i blommer og hvide. Pisk hviden helt stiv og vend blommerne i. Farven skal være ensartet lysegul.

Hæld æggemassen ud på en varm teflonpande med margarine, og skru straks ned på lav varme. Krydr med salt og peber.

Når æggemassen begynder at stivne (ca. 4-5 minutter) hældes den revne ost (eller strimler af skinke eller hakkede, friske tomater, eller en blanding af hvad du har i køleskabet) ud på halvdelen af omeletten.

Efter endnu et par minutter (når fyldet er varmt), foldes omeletten forsigtigt sammen om fyldet (som en calzone pizza) og serveres straks.

Tips:

2 æg er RIGELIGT til en person, 3 æg passer fint til 2 personer.





karakterer:
Opskriften er vist 9598 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-20 16:59:35
Rigtig lækkert hvis man er tålmodig til at piske!

  -   2009-03-07 17:46:11
Jeg kan ikke anbefale det. Det hele går fra hinanden.