Grove Sandwichboller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Klas Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gær smuldres i en skål og udrøres med lunkent vand.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er blank og smidig. Dejen. lægges i skålen og hæver under et viskestykke et lunt sted i 45 minutter. Dejen æltes i gennem og deles i 8 store boller ca. 150 gram. Dejstykkerne sættes på en bageplade med bagepapir og rykkes flade ca. 1,5 cm. tykke efterhæver i 30 minutter. Spray bollerne med lidt vand. Drys solsikkekerner og havreklid kerner over eller en anden form for kærner ud over Dejstykkerne. Det er kun for pynt og så er det jo sundt Bages ved 225 grader i en forvarmet ovn i 10-20 minutter afhængig af hvor mange boller der er på pladen. |
|
Opskriften er vist 21960 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Rhod - 2012-01-25 14:45:54 Fantastisk god og nem opskrift. Lækre boller, kom dog lidt mere hvedemel i end beskrevet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne