Bær-muffins (mere eller mindre sunde)
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt af : Ac Indsendt : Red : |
|
|
Først blandes mel, bagepulver, brun farin, vaniljesukker og smeltet smør/Becel. Så piskes (i en anden skål) æg, mælk og salt. Så hældes det piskede i det blandede, evt. med bærrene. Det bandes lige og hældes i smurte muffin-formene.
De skal have 20 min. ved 200 grader I VARMLUFT! Tips: Man kan bruge alle slags bær. Frosne, kogt, friske osv. Man kan evt. hælde halvdelen af bærrene i under blanding, og den anden halvdel i når dejen er helt i forme (en klat oven i). Eller det hele i når muffinsene er i formene |
|
Opskriften er vist 27807 gange,
og udskrevet 823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer INDSENDEREN - 2010-07-25 17:06:49 Sandra: Jo, man kan også bruge sukker eller andet sødemiddel :) Sille: Jo det kan de! Jeg ville bare understrege at de 20 min. ved 200 grader var varmluft. man kan skrue lidt op for varmen eller give dem lidt længere i en normal ovn :) sandra - 2009-10-19 17:27:57 kan man ikke undvære brun farin?:) Sille - 2009-04-17 11:16:41 Kan de ikke laves i en ovn uden varmluft? Fanny <'33 - 2009-04-12 12:20:54 De er nemme og lækre =) -De skal klart laves igen :P Anja - 2008-09-07 15:02:48 Super lækre muffins som jeg efterhånden har lavet en del gange. Plejer at bruge hindbær og så putter jeg også lidt hakket chokolade i. De er en stor succes hos alle der har smagt dem når jeg har lavet dem. INDSENDEREN - 2008-01-20 17:43:08 Jeg mangler at skrive under tips: Man jeg også hælde den i en kageform. Tak. Nyd dem ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne