Krebinetter med stuvet spinat

Krebinetter med stuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Krebinetter med stuvet spinat, billede 4 Krebinetter med stuvet spinat, billede 1 Krebinetter med stuvet spinat, billede 2 Krebinetter med stuvet spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter:
600 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvet spinat:
1000 gram Spinat, frisk nippet for stilke
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Krebinetter:
Farsen formes til krebinetter som vendes først i æg og dernæst i rasp. Krydres med salt og peber.

Steges i smør eller margarine 7-8 minutter på hver side, til kødsaften der kommer ud er klar.

Stuvet spinat:
Damp spinaten med det vand, der hænger ved. Tag den op, knug den fri for vand.

Hak spinaten groft med en kniv.

Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat, krydderier og fløde. Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 68140 gange,
og udskrevet 6186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12404 (2953 kcal)
KJ pr. Pers. 3101 (738 kcal)
Vægt ialt 2825 gram
Vægt pr. Pers. 706 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 439 KJ (104 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-05 10:45:16
krebinetter er halv kalv og flæsk med brødkrumme der er udblødt i fløde og roligt rørt i farsen paneret med mel æg og rasp så bliver de meget mere sprøde

  -   2010-02-23 12:17:34
Det her er kongeretten i det danske køkken! Prøv med hakket kalv og flæsk i stedet. Det smager endnu bedre.