Krebinetter med stuvet spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krebinetter:
Farsen formes til krebinetter som vendes først i æg og dernæst i rasp. Krydres med salt og peber. Steges i smør eller margarine 7-8 minutter på hver side, til kødsaften der kommer ud er klar. Stuvet spinat: Damp spinaten med det vand, der hænger ved. Tag den op, knug den fri for vand. Hak spinaten groft med en kniv. Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat, krydderier og fløde. Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 minutter. |
|
Opskriften er vist 68140 gange,
og udskrevet 6186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-05 10:45:16 krebinetter er halv kalv og flæsk med brødkrumme der er udblødt i fløde og roligt rørt i farsen paneret med mel æg og rasp så bliver de meget mere sprøde Morfred - 2010-02-23 12:17:34 Det her er kongeretten i det danske køkken! Prøv med hakket kalv og flæsk i stedet. Det smager endnu bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne