Pousine i gryde
Indsendt af : bopo7 Indsendt : Red : |
|
|
svampene skylles og gives et opkog sigt
vandet fra sæt dem til side hak løg abrikoser svampe bacon i små stykker og svist det i olie to minutter skær skorpen af brødet og blød det op i fløde kom salt og peber i fuglene bland alle ting sammen og kom det i fuglene luk dem med kødnåle eller bomuld garn brun dem godt i en stegegryde kom så vand ved og lad dem simre for svag varme i 50 minutter kom en Bouillonterning i. hvis der mere fyld så kom det med i gryden. tag fuglene op kom fløden i skyen og kog det ind. smag til med salt |
|
Opskriften er vist 3266 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne