Leverpostej, Bamses
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinelever og spæk hakkes hver for sig.
Smelt margarinen og svits løgene let uden at de tager farve. Tilsæt mel og rør godt sammen. Tilsæt mælk lidt af gangen af gangen. Krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med, til det er næsten smeltet. Leveren tilsættes, og røres godt sammen. Kommes i aluforme. Så kan man fryse dem. Tage dem op af fryseren, og sætte dem i vandbad i ca. 1 time ved 195 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 106190 gange,
og udskrevet 3322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (124 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-04-03 10:42:01 Allehånde heter kryddpeppar på svenska. evy - 2014-12-01 17:01:31 jeg skal afprøve den her til jul, jeg håber den er god ,hav en rigtig glædelig jul alle sammen Nunu - 2014-07-26 23:22:44 Til jer der søger Allehånde på engelsk, det heddder all spice :) Prikke - 2014-06-06 16:41:43 Postejen smager okay, men er alt for flydende! Rolf - 2013-05-20 22:24:09 Bor i canada. De har ikke spæk er. Kan man bruge Bacon? Rolf - 2013-05-20 22:17:15 Steffen. Bor selv i canada. Her hedder allehånde Allspice anonym - 2012-10-28 17:45:19 Hel perfekt opskrift på 1 leverpostej der bare er lækker og smager himmelsk, Den mislykkes heller ikke anonym - 2012-10-27 14:40:58 WOW fantastisk leverpostej ... kan varmt anbefales... Lars - 2011-03-08 18:36:45 Steffen Allehånde hedder allspice på engelsk anonym - 2011-02-04 21:09:57 har lige prøvet jeres opskrift leverpostej....... jeg har i mange år brugt en omo opskrift,og ville nu prøve jeres, men den var bestemt ikke god heltigvis halverede jeg mængden for den var uspiselig. jeg bruger min omo opskrift i fremtiden. venligst hlsen i.ferrari.ch anonym - 2011-02-04 15:45:11 hallo steffen. har du ikke fået svar. vil jeg give dig et godt tip .jeg her sel rejst meget og kan sige dig at allehånde finder du vist kun i dk, jeg selv bor i ch, her kender man ikke allehåndemen. få nogen til at sende dig et par breve. i et tæt lukket glas og på et mørgt sted er allehånde faktisk ubegrenset holbar .jeg kan fortelle dig at jeg har allehånde og dk nilleke der er 30år gammelt og stadig perfekt.man troer det næsten ikke men jeg har lige lavet leverpostej og den blev super. venligst hilsen Inge Steffen - 2011-01-20 11:33:46 Jeg skal lige bruge lidt hjælp, jeg bor pt på Filippinerne og vil prøve at lave mig en leverpostej. Er der nogen der ved hvad allehånde hedder på engelsk? Eller noget jeg kan bruge istedet for? Heidi Andersen - 2010-12-19 21:11:12 Denne leverpostej smager FANTASTISK. Tippet om 6 tsk salt er korrekt. Den er helt perfekt. PRØV DEN! Den er det værd! Jette Hansen - 2010-06-08 14:21:08 UHM den er bare god, hele familien elsker den både voksne og børn anonym - 2009-08-21 10:28:44 Rigtig god postej har lige lavet den heromme i New Zealand og folk er også vilde med den her... Preben Jensen - 2008-12-02 14:13:17 Verdens bedste LEVERPOSTEJ lidt mindre salt måske. anonym - 2008-12-01 12:47:57 Det er nogen underligt "skæve" mål, synes jeg. 1165 g. lever, 565 g spæk, 1 1/8 mælk, det er ikke videre tidsvarende med de mål, men jeg synes det lyder godt med opbagningen, ellers plejer man jo at lave det hele råt. God jul - Sonja Vium - 2007-12-06 09:39:10 Helt klart et 10 tal fra mig. super god leverpostej, jeg er ellers kræsen hvad angår leverpostej for den må ikke smage af lever og det gør denne ikke. tak for en god opskrift. anonym - 2007-11-19 10:32:31 sejfilet i stedet for rødspætte filet lottie - 2007-09-05 09:35:49 kænd den på brækket bendt - 2007-09-05 09:33:53 dæn er dajlig joan petersen - 2007-01-01 16:50:13 postej smager godt og nem at lave Per - 2005-01-01 01:01:01 Portionen gav 4 forme a 900 ml, og 1 a 500 ml. Jan Ole - 2005-01-01 01:01:01 Lidt for salt (prøv med 6), men ellers en fremragende postej. hans johansen - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god og holder sig godt i køleskabet, uden at miste smag. PH - 2005-01-01 01:01:01 Supergod bjari - 2005-01-01 01:01:01 dejlig nem og hurtig postej Fam. Bergmann - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god! Hvis man tilføjer 3-4 benfrie sild, smager den som det bedste fra slagteren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne