Kildegårdens sirupskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : Red : |
|
|
Sirup, sukker og fedtstof smeltes i en gryde og afkøles.
Melet, der er sigtet sammen med krydderierne, og kærnemælken røres i sirupsmassen.
Dejen fyldes i en smurt, melet eller raspet bradepande.
Bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 40 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen glaseres helt eller delvist efter behov. Kagen smager bedst, når den ikke spises nybagt Tips: 718 |
|
Opskriften er vist 9428 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer dingenot - 2010-12-04 16:04:55 Det er en opskrift jeg har savnet i mange år. DEN ER VIRKELIG VÆRD AT BAGE: uhmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne