Kildegårdens sirupskage

Kildegårdens sirupskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.sirup
350 g.sukker
100 g.smør eller margarine
1 kg.hvedemel
2 tsk.natron
2 tsk.kanel
2 tsk.ingefær
1 tsk.nelliker
5 dl.kærnemælk
 
 Pynt:
 Glasur:
150 g.flormelis
1.5 spsk.varmt vand
 Røres til en passende konsistens
 
Opskrift:
Sirup, sukker og fedtstof smeltes i en gryde og afkøles. Melet, der er sigtet sammen med krydderierne, og kærnemælken røres i sirupsmassen. Dejen fyldes i en smurt, melet eller raspet bradepande.

Bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 40 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen glaseres helt eller delvist efter behov. Kagen smager bedst, når den ikke spises nybagt

Tips:

718





karakterer:
Opskriften er vist 9487 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-04 16:04:55
Det er en opskrift jeg har savnet i mange år. DEN ER VIRKELIG VÆRD AT BAGE: uhmmmm