Marineret lammeculotte med fyld
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Culotten marineres i ca. 1 time i den hjemmelavede marinade.
Skær en lomme i toppen af culotten, og fyld op med soltørrede tomater, fint snittet hvidløg og hele sorte oliven. Culotten steges i ovnen i et ildfast fad i passende størrelse ved 190 gr. i ca. 40 minutter (brug evt. stegetermometer, for at sikre sig, den er færdigstegt). Culotten trækker under et klæde eller pakkes i stanniol, medens saucen laves. Skyen fra stegningen hældes i en kasserolle, og heri svitses de fint snittede hvidløg, peberfrugt og rødløg. Derefter tilsættes soja, koncentreret tomatpuré, evt. lidt chilipasta og passende mængde vand - lad det koge lidt ind. Lidt frisk timian kan tilsættes til sidst. Tilsæt lamme- eller kalvebouillon. Rund saucen af med piskefløde. Jævnes evt. med maizenamel rørt op i koldt vand. Kan serveres (potionsanrettes) sammen med ris eller kartofler og lidt hvidkålssalat, fintsnittet med en dressing af olivenolie, citronsaft og tørret krydderi - merian eller timian. |
|
Opskriften er vist 18187 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne