Martins boller

Martins boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Molly

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
2 spsk.sukker
2.5 dl.yoghurt naturel
2.5 lunken vand
2 æg
1 dl.flydende margarine
1 tsk.salt
1 tsk.kardemomme
1000 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Sukker, yoghurt og æg tilsættes sammen med flydende margarine og salt og kardemomme.
Rør det godt sammen.
Melet tilsættes til du har en dej der er blød og glat. Æltes i ca. 5 minutter.
Deles i ca. 24 boller.
Hæve i ca. 30 minutter på pladen.
Bages ca. 15 min. ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 5065 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu