Martins boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Molly Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Sukker, yoghurt og æg tilsættes sammen med flydende margarine og salt og kardemomme. Rør det godt sammen. Melet tilsættes til du har en dej der er blød og glat. Æltes i ca. 5 minutter. Deles i ca. 24 boller. Hæve i ca. 30 minutter på pladen. Bages ca. 15 min. ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 5065 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne