Leverpostej, Sønderjydsk

Leverpostej, Sønderjydsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
0.5 spæk
1.5-2 tsk.salt
0.5-1 tsk.peber
0.25 piskefløde
 rasp af 4 tvebakker
2 tsk.hvedemel
1 æg
 
Opskrift:
Alt røres sammen, skal være lind som grød. Puttes i foliebakker, og fryses. Bages i vandbad i ovn ca. 1-1 1/2 time ved varmluft 180 grader. Serveres til frokost med rugbrød.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 20196 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-25 22:50:30
Er det et ½ kg spæk?