Leverpostej, Sønderjydsk
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Alt røres sammen, skal være lind som grød. Puttes i foliebakker, og fryses. Bages i vandbad i ovn ca. 1-1 1/2 time ved varmluft 180 grader.
Serveres til frokost med rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 20196 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2017-10-25 22:50:30 Er det et ½ kg spæk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne