Lammekoteletter og Bulgursalat med Mango og Pistac
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Læg lammekoteletterne i en frysepose. Kom knuste hvidløg, rosmarinkviste, olivenolie, citronskal og peber ved. Lad dem trække i 2-3 timer.
Steg lammekoteletterne på en varm pande i det olie, der hænger ved, gerne med lidt hvidløgsfed og rosmarin på panden også. De skal have 4-5 minutter på hver side. Kog bulguren ved lav varme i vand med salt i 10 minutter. Sluk for varmen, og lad dem trække i yderligere 10 minutter. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Mængden af honningen afhænger af, hvor sur mangoen er. Bland det varme bulgur med dressingen, og lad det trække i 10 minutter. Skræl mangoen, og skær den i små terninger. Hak nøddekernerne og mynten groft, og bland det hele sammen med bulguren. Smag til med salt. Servér lammekoteletterne med bulgursalaten og evt. en skål salt. |
|
Opskriften er vist 10235 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne