Lammekoteletter og Bulgursalat med Mango og Pistac

Lammekoteletter og Bulgursalat med Mango og Pistac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammekoteletter
3 fedhvidløg
2 kvisterosmarin
2 dl.olivenolie
1 citron reven skal heraf
 peber
 salt
 
 Salat:
2 dl.bulgur
3 dl.vand
 salt
 
 Dressing:
1 spsk.jomfruolie
1 citron saft heraf
1-2 tsk.honning
 
 Endvidere:
1 umoden mangofrugt
100 pistacienøddekerne
1 lille bundt mynte
 salt
 
Opskrift:
Læg lammekoteletterne i en frysepose. Kom knuste hvidløg, rosmarinkviste, olivenolie, citronskal og peber ved. Lad dem trække i 2-3 timer.

Steg lammekoteletterne på en varm pande i det olie, der hænger ved, gerne med lidt hvidløgsfed og rosmarin på panden også. De skal have 4-5 minutter på hver side.

Kog bulguren ved lav varme i vand med salt i 10 minutter. Sluk for varmen, og lad dem trække i yderligere 10 minutter.

Rør ingredienserne til dressingen sammen. Mængden af honningen afhænger af, hvor sur mangoen er. Bland det varme bulgur med dressingen, og lad det trække i 10 minutter.

Skræl mangoen, og skær den i små terninger. Hak nøddekernerne og mynten groft, og bland det hele sammen med bulguren. Smag til med salt.

Servér lammekoteletterne med bulgursalaten og evt. en skål salt.





karakterer:
Opskriften er vist 10235 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu