Apple Crumble 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Molly Indsendt : Red : |
|
|
Smør en ildfast fad godt med smør.
Skræl æblerne og skær dem i både eller store tern. Kom æblerne i et ildfast fad - strø rosiner og det revne appelsinskal henover sammen med sukker og kanel. Topping: si melet og sukker ned i en skål. skær smørret i små stykker og kom det ned i skålen. Nu skal hænderne i brug, gnid smørret, sukker og mel sammen til det minder om brødkrummer. Kom nu kanel i og bland det godt. Kom Blandingen ovenpå æblerne. Skal bages i ovnen på ca. 180 grader i ca. 40 minutter eller til den er gylden. Serveres med custard, fløde eller cremefraiche. Tips: Rosiner og appelsinskræl kan undlades. Appelsinskrælen giver dog en rigtig frisk smag. Man kan også lave den med andre frugter - f.eks. pærer - blommer eller frosne jordbær og hindbær. Custard er næsten ligesom kagecreme, men meget tyndere. Den rigtig custard smager dog bedst. |
|
Opskriften er vist 11365 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne