Sommerlig burger og nye kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Becel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til 4 lige store flade bøffer.
Kartofler: Kog de skrubbede kartofler møre og vend dem i Becel plantemargarine samt hakkede krydderurter. Sæt dem evt. på spyd, som man kan spise af. Skær squash i halve skiver, peberfrugt i tern og rødløg i både. Steg grønsagerne i Becel flydende 6-8 minutter ved middel varme sammen med timian. Hak tomaterne groft, kom dem ved grønsagerne og steg dem endnu 2-3 minutter ved kraftig varme. Krydr med salt og peber. Flæk og lun bollerne. Steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side ved god varme. Læg bollerne sammen med salat, bøffer, grønsager og salsa og spis dem sammen med kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 13955 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne