Koteletter med karry, ananas og champignion
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Natascha Indsendt : Red : |
|
|
Først varmes fedtstoffet på en pande.
Smid derefter karryen på og "brænd den af" (varm det ca 1 min.) Tænd (alm)ovnen på 180gr. Luk purrene på koteletterne ved at svitse dem på panden på hver side 3-5 min. (indtil der ikke er så meget rødt saft der kommer ud) Hel en ½l vand ved eller hvad der ellers passer. (det er mere til at få en slags sovs ud af det) Sæt koteletterne ind og hold øje med dem til det er begyndt at småsimre. Sæt vandet overtil ris, se anvisninger på bakken. Imens renses og skæres de friske champignoner ud i "klodser" Når væsken simre, smides champignonerne hen over hele mulivitten. Når champignonerne er begyndt at tage farve og begynder at dufte i køkkentet så er det lige med ananasskiverne henover igen. Derefter hældes osten jævnt over det og ovnen sættes på grill indtil osten har givet en smule farve. Færdig og velbekomme! Tips: Kom med jeres mening, måske kender i et tip der er bedre |
|
Opskriften er vist 8989 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne