Koteletter med karry, ananas og champignion

Koteletter med karry, ananas og champignion, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Natascha

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
20 g.fedtstof
2 spsk.karry
 Koteletter (1-2 pr. person)
5 dl.vand
1 bakke nye champignoner
1 ds.ananas
1 posesmelteost
 
 Tilbehør:
 Ris
 Brød/Flute
 
Opskrift:
Først varmes fedtstoffet på en pande.
Smid derefter karryen på og "brænd den af" (varm det ca 1 min.)

Tænd (alm)ovnen på 180gr.

Luk purrene på koteletterne ved at svitse dem på panden på hver side 3-5 min. (indtil der ikke er så meget rødt saft der kommer ud)

Hel en ½l vand ved eller hvad der ellers passer. (det er mere til at få en slags sovs ud af det)

Sæt koteletterne ind og hold øje med dem til det er begyndt at småsimre.

Sæt vandet overtil ris, se anvisninger på bakken.

Imens renses og skæres de friske champignoner ud i "klodser"

Når væsken simre, smides champignonerne hen over hele mulivitten.

Når champignonerne er begyndt at tage farve og begynder at dufte i køkkentet så er det lige med ananasskiverne henover igen.

Derefter hældes osten jævnt over det og ovnen sættes på grill indtil osten har givet en smule farve.

Færdig og velbekomme!

Tips:

Kom med jeres mening, måske kender i et tip der er bedre





karakterer:
Opskriften er vist 8989 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu