Suppe

Suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ahrendtsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
3 porrer
2 persillerødder
1.5 l.god grøntsagsbouillon
2 tsk.tørret timian
 salt
 peber
0.5-1 røget svinemørbrad
 persille
 cremefraiche 18%
 Godt brød
 
Opskrift:
Skræl grøntsagerne og snit dem i mundrette stykker (ikke for store). Skær svinemørbraden i små tern og brun dem i en stor gryde med lidt olie. Tag halvdelen af mørbrad-ternene op igen - de skal bruges til pynt ved servering. Put grøntsagerne ned i gryden, og hæld bouillon, salt, peber og timian ved. Lad grøntsagerne koge møre.
Nu kan du blende suppen, hvis du ønsker en "glat" konsistens, men den kan også serveres som den er!
Server ristede mørbrad-tern, frisk hakket persille og noget godt brød til - eventuelt sammen med en lille skål 18% cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 8511 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu