Marias champignon opskrift
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Frede Tjørnelund Indsendt : Red : |
|
|
Champignon deles så man har "hoved og rod"
Med en teske udhules champignon og denne "masse" findeles Blandes med ca. 1 spsk. blåskimmelost til en passende konsistens så man kan fylde det tilbage i det udhulede champignonhoved Champignonhovedet omvikles med en skive bacon Bages i ca. 15 min ved 200 grader C. (til baconen er gennemstegt) Serveres varm med flutes til. Tips: Det bør være store champignon jeg har brugt i størelse ca 5-6 cm i diameter |
|
Opskriften er vist 5463 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne