Daim is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i. Hak mandlerne fint og rør dem i. Bag bunden i en 22 cm smurt springform ca 30 min ved 170 lidt mindre ved varmluft. Når bunden er bagt stilles den til afkøling. Tag vaniljeisen ud af fryseren hak den i mindre stykker og kom den i en skål. Pisk fløden stiv og hak de tre daim groft vend det hele i vaniljeisen. Kom isblandingen oven på den kolde bund i springformen. Stil det i fryseren til isen er stivnet. tag formen ud af fryseren lidt før servering. hak de 2 daim groft og skær kiwi i skiver pynt isen med det |
|
Opskriften er vist 18045 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Buster - 2011-05-07 18:12:28 Smager godt. God ide ville være at komme lidt senep i isen, inden isen puttes i fryseren Ragnus - 2010-07-19 21:06:22 Tak; men hvor mange personer er der til og du tilføjer at der skal 2 Daim oven på. Håber på svar |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne