Æblestænger
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Hvedemel hvori bagepulveret er sigtet, og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i to lige store dele, der rulles ud i ca. 20 cm’s brede og 35 cm’s længde. Æblestykkerne lægges i en stribe på midten af dejen, og kanel og sukker drysses over. Den ene side af dejen foldes ind mod midten over fyldet, dernæst den anden. Sørg for at den sidste flig går lidt ind over den anden og tryk forsigtigt fligen ned. Pensles med æggestrygelse, drysses med sukker og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Dybfrysning: Brødet lægges i en plasticpose eller pakkes ind i aluminiumsfolie eller fryse folie, mens det endnu er håndvarmt, og opbevares i dybfryseren ved -18 grader i op til 6 måneder. Optøning: I stuetemperatur optøs brødet på køkkenbordet indpakket i fryseemballagen på ca. 2-2½ timer I en forvarmet ovn, 200 grader C optøs brødet på 15-20 minutter. Tips: 842 |
|
Opskriften er vist 16145 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anette O. - 2012-02-27 21:48:47 Uhh... De var gode med friske æbler sammen med Meyers æblekompot i (kogt med æbleeddike og sukker) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne