Jordbærkage 03
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggeblommerne tilsættes et ad gangen, og til sidst tilsættes melet og de øvrige ingredienser, og det hele røres til en ensartet dej.
Æggehviderne piskes stive, og heri blandes flormelisset, der er sigtet, lidt efter lidt og piskes til en ensartet masse. Dejen anbringes i 2 smurte og melede springforme ca. 24 cm. i diameter, og ovenpå hældes marengsmassen. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 25 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når bagværket er koldt, anbringes et lag piskefløde på den ene bund, og ovenpå lægges et lag jordbær (bærrene deles). Ovenpå lægges den anden bund og pyntes med de resterende jordbær og flødeskum. Tips: 763 |
|
Opskriften er vist 15064 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne