Haregryde med hvidvin

Haregryde med hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :     

Ingredienser:
1 hare
 smør/margarine til bruning
2 dl.tør hvidvin
2 dl.bouillon (evt. vand + terning)
2 fedhvidløg
 salt
 peber
1 tsk.merian
 meljævning
2-3 spsk.citronsaft
0.5 tsk.sukker
 
Opskrift:
Fjern de groveste hinder og sener fra haren. Skær og hug den i portionsstykker, tag evt. knoglerne ud af bove og køller.
Brun stykkerne ad flere gange.
Læg kødet i gryden og tilsæt hvidvin og så meget bouillon, at kødet lige er dækket. Kom krydderier i og steg haren i 1/2 - 1 timer.
Tilsæt evt. mere væske under stegningen.
Tag harestykkerne op i et dybt fad. Si skyen, jævn den og smag til med citronsaft og lidt sukker.
Hæld saucen over kødet.

Tips:

Sis retten med kartoffelmos eller løse ris og en kinakålsalat. Haregryden kan tilberedes med forskellige grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 8593 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu