Haregryde med hvidvin
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt af : Gosh Indsendt : |
|
|
Fjern de groveste hinder og sener fra haren. Skær og hug den i portionsstykker, tag evt. knoglerne ud af bove og køller.
Brun stykkerne ad flere gange. Læg kødet i gryden og tilsæt hvidvin og så meget bouillon, at kødet lige er dækket. Kom krydderier i og steg haren i 1/2 - 1 timer. Tilsæt evt. mere væske under stegningen. Tag harestykkerne op i et dybt fad. Si skyen, jævn den og smag til med citronsaft og lidt sukker. Hæld saucen over kødet. Tips: Sis retten med kartoffelmos eller løse ris og en kinakålsalat. Haregryden kan tilberedes med forskellige grøntsager. |
|
Opskriften er vist 8646 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne