Tunsalet
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Charlotte Indsendt : Red : |
|
|
Væden fra tunen hældes fra
græsk yoghurt i en skål, tilsæt de hakket løg, samt limesaft. smag til med salt og peber- anrettes på en tallerken, med de ristet brød, derefter skal salaten på brødet tunsalaten på brødet, pyntes med tomat og agurk. Tips: Selve dressinge bruger jeg til alle salater, hønsesalat, hvor der er tilsat lidt champigning og aspargs. æggesalat med karry. disse salater er også godt til frokostboller. håber du kan bruge dem. de er også fedtfattige. der kan evt. tilsættes noget mayo. hilsen Charlotte |
|
Opskriften er vist 8156 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne