Tunsalet

Tunsalet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Charlotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tun
3-4 spsk.græsk yoghurt
1 rød løg hakket fint
 limesaft
 salt
 peber
 
 ristet brødskive
 lidtsalat til brødet
 
 Pynt:
 tomat
 agurk
 
Opskrift:
Væden fra tunen hældes fra
græsk yoghurt i en skål, tilsæt de hakket løg, samt limesaft.
smag til med salt og peber-

anrettes på en tallerken,
med de ristet brød, derefter skal
salaten på brødet

tunsalaten på brødet, pyntes med tomat og agurk.

Tips:

Selve dressinge bruger jeg til alle salater, hønsesalat, hvor der er tilsat lidt champigning og aspargs. æggesalat med karry. disse salater er også godt til frokostboller. håber du kan bruge dem. de er også fedtfattige. der kan evt. tilsættes noget mayo. hilsen Charlotte





karakterer:
Opskriften er vist 8156 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu