Svineleverpostej

Svineleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinespæk
500 g.svinelever
2 dl.mælk
1 æble
1 løg
75 g.hvedemel
30 g.ansjoser
1 tsk.allehånde
1 tsk.stødt timian
1 tsk.stødt laurbærblad
2 æg
 spæk til at fore formen med
 
Opskrift:
Skær spæk, løg og æble igennem, kom det i blenderen og hak det groft.

Spækfarsen kommes i en gryde og smeltes. Mel og mælk rystes sammen og piskes sammen med spækfarsen.

Blend leveren sammen med ansjoserne.

Bland leverfars med spækfars, tilsæt krydderier og pisk æggene i.

Beklæd formen med spækskiver, så hele formen er dækket. Hæld farsen i.

Bag leverpostejen i vandbad i 55 minutter ved 175 grader (347 Fahr.) midt i ovnen.

Serveres med rugbrød. Leverpostejen pyntes med sprød bacon, asier og ristede champignoner.





karakterer:
Opskriften er vist 20711 gange,
og udskrevet 637 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-24 20:08:48
Skal der ikke salt og peber i, ellers tror jeg det bliver en tam fornøjelse.