Svineleverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær spæk, løg og æble igennem, kom det i blenderen og hak det groft.
Spækfarsen kommes i en gryde og smeltes. Mel og mælk rystes sammen og piskes sammen med spækfarsen. Blend leveren sammen med ansjoserne. Bland leverfars med spækfars, tilsæt krydderier og pisk æggene i. Beklæd formen med spækskiver, så hele formen er dækket. Hæld farsen i. Bag leverpostejen i vandbad i 55 minutter ved 175 grader (347 Fahr.) midt i ovnen. Serveres med rugbrød. Leverpostejen pyntes med sprød bacon, asier og ristede champignoner. |
|
Opskriften er vist 20698 gange,
og udskrevet 637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2011-07-24 20:08:48 Skal der ikke salt og peber i, ellers tror jeg det bliver en tam fornøjelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne