Gratinerede flødekartofler (egen opskrift)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
skræl og snit kartofler i forholdsvis tynde skiver. gør det samme med løgene.
kom lagvis kartofler, løg, ost og krydderier i et fad. hæld derefter mælk og fløden i (så meget som der nu kan være -det skal bare dække kartoflerne). derefter drysses med gratinerings ost, parmesan og en smule rasp, samt lidt salt og peber. det bages i en 200 gr. varm ovn, tildækket med bagepapir, i ca. 1 time. derefter uden tildækning i godt et 15 eller til det har en flot lysebrun overflade. Tips: man kan variere krydringen. går super godt med hjemmelavede deller og en skive hjemmegjort rugbrød. |
|
Opskriften er vist 29502 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer zanne carlsson - 2019-08-09 13:26:34 Kan retten fryses? jeg har mange kartofler lige nu. Mille - 2009-07-18 16:19:22 lyder rigtig lækker med rasp og ost som gratinering:)¨ Christine - 2009-01-21 16:24:25 Fin opskrift - jeg undlod dog løgene pga børn ! Den var et hit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne