Koteletter i fad med gulerødder
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder og kartofler skraldes og skæres i tynde skiver, løg hakkes fint og kommes i et fad. Tilsæt flåde tomater og piskefløden, salt og peber.
Stilles i forvarmet ovn 160 grader i ca. 45 min. stil derefter ovnen på 180 grader. Vend koteletterne i æg og rasp, steg dem på panden i margarine, gøres mens det andet er i ovnen, når de er brunede tages de af og lægges oven på gulerødder, løg og kartofler stil det i ovnen igen i ca. 30 min. ca. 2 min før det tages ud af ovnen kommes toast osten på koteletterne. Tips: Der kan evt. supleres med mælk hvis man ikke syntes at der er fløde nok i retten. Kan serveres med flutes efter behag. |
|
Opskriften er vist 16960 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne