Sønderjysk rugbrød, groft
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugkerner Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Stine Kikkenborg Indsendt : Red : |
|
|
Dag 1:
Bland det hele og lad det stå til dækket på køkkenboret til dagen efter. Dag 2 : Rør de sidste ing. i, gerne på røre maskine, rør/ ælt i 10 min. lad dejen hvile i 1 time inden dejen deles i 2 og formes med lidt mel til 2 brød. hæver i ca. 2 timer, så de er blevet en halv gang større. sættes i en 220 grader varm ovn i 10 min med varmeluft. Slå varme luften fra og sænk temp. til 180 grader og bag vider i 1 time og 15 min. Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 30300 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Michelle - 2010-02-17 16:12:55 hvad hvis man ikke har en ovn med varmluft? hvordan tackler man det så når den skal bages? anonym - 2010-01-13 12:43:42 det er det samme som 7½ Stine - 2008-01-15 19:26:05 det er 7,5 dl vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne