Lam med gedeost og rodfrugter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt af : FRU Indsendt : |
|
|
Skræl alle rødderne, og skær dem i ensartede, 2 cm store stykker. Sautér dem igennem i rigeligt olie over god varme, til de bliver blanke. Krydr godt med salt, peber, timian og spidskommen. Fordel dem i et ildfast fad.
Løg og hvidløg skal bages med skallen på, så pil kun de groveste skaller fra. Skær spidsen af hvert løg, og fordel dem mellem rødderne i fadet. Skær forsigtigt fedtlaget løs fra kødet, til 2 cm fra kanten. Læg halvdelen af osten og de hakkede krydderurter på hvert stykke, og krydr godt med peber, men ikke med salt, da osten giver salt til retten. Fold fedtlaget tilbage over fyldet, og snør kødet, men ikke for stramt. Drys let med salt og læg dem dem over urterne. Hæld vin eller vand ved, og stil fadet på midterste rille i en forvarmet ovn ved 190 gr. i ca. 45 minutter, til kødet er akkurat gennemstegt og flot sprødt. |
|
Opskriften er vist 16171 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne