English Breakfast Muffins Diabetes

English Breakfast Muffins Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :     

Ingredienser:
2 æg
1 spsk.sukker
50 g.olie
1 dl.minimælk
3 dl.hvid hvede
1 tsk.bagepulver
2 knsp.stødt sort peber
100-150 g.kalkunbacon
 
 Topping:
 Et drys persille eller purløg
 Et æg på hver muffin
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær baconet i tern og rist det - helst på tør pande
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt olie og mel og pisk godt.
Sigt mel, bagepulver og peber i dejen og pisk til der ikke er nogen klumper.
Vend baconet i dejen.
Fyld dejen i store muffinsforme (silicone) de skal kun fyldes 2/3 op.
Slå et æg ud oven i hver form.
Sæt i ovnen og bag i 15-20 min.
Tag ud af ovnen og drys straks med persille eller purløg.

Tips:

Spises varme. Den lille mængde sukker er ok for en diabetiker.





karakterer:
Opskriften er vist 22940 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-11 14:28:43
sukkeret er ikke så farligt det forbruges ved bagningen,det er värre med det hvide hvedemel, byt det ud mod fuldkornsmel.

  -   2009-08-12 08:50:33
jeg troede ikke at der måtte komme sukker i til diabeter