Hjemmegjort shawarma med pitabrød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i tynde strimler, drysses med garam masala, citron og lidt salt, trækker et par timer i en plasticboks eller skål.
Pitaerne lunes på en pande. Kødet steges på samme pande i lidt olie. Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt - det luner. |
|
Opskriften er vist 51253 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2015-05-07 00:33:11 Heyyy..skal lave den på søndag....glæder mig helt vildt..������ Marianne I Nice - 2014-07-02 17:50:39 Tror da jeg vil prøve at lave det af svinekød idag, bare for at drille, det kan da være det også smager godt. Har endda noget vildsvin det er jo ligeså rødt som okse eller lam. LoLmAn - 2011-03-20 11:38:36 hold kæft det smager dejligt:) Shawarmaspiseren - 2011-02-23 23:45:18 Jeg laver den her opskrift hver dag til jeg dør jeg elsker den man. G - 2010-05-13 10:51:47 elsker shawarma. det her er den bedste opskrift ever line-sofie - 2010-04-06 10:23:11 jeg er hel vild med shawama ahmed - 2008-04-25 07:51:12 #3 at lave en sharwama selv er bedre en at købe den. Selvgjort er velgjort hehe Stefan - 2005-01-01 01:01:01 Det smager sikkert godt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne