Omelet med parmasan og pancetta

Omelet med parmasan og pancetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
3 spsk.kold vand
2 håndfulde friske krydderurter (f.eks. basilikum oregano og dild)
3 spsk.friskrevet Parmesanost
 Kværnet peber
 salt
 
 Smør til stegning
5-6 tynde skiver pancetta eller parmaskinke
 
 Tilbehør:
 Brød
 salat
 
Opskrift:
Pisk æg og vand sammen.

Hak krydderurterne, og riv osten. Vend begge dele i æggemassen, og krydr med peber. Lad det stå i 10 min.

Rist pancettaen på en varm pande. Lad den bare "smuldre" i tynde strimler. Læg dem på køkkenrulle, når den er gylden.

Bag de to omeletter hver for sig. Kom lidt smør på panden, og lad det smelte. Kom halvdelen af æggemassen på, og dæmp varmen. Skrab hele tiden stivnet masse væk fra dig selv, til det hele er letstivnet. Fold omeletten sammen, medens den stadig er fugtig på oversiden, og vip den over på tallerkenen. Bag den anden på samme måde.

Pynt med sprød pancetta. Spis dem varme med et godt brød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6506 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-01 15:55:05
Har aldrig smagt så lækker en omelet :-)