Omelet med parmasan og pancetta
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og vand sammen.
Hak krydderurterne, og riv osten. Vend begge dele i æggemassen, og krydr med peber. Lad det stå i 10 min. Rist pancettaen på en varm pande. Lad den bare "smuldre" i tynde strimler. Læg dem på køkkenrulle, når den er gylden. Bag de to omeletter hver for sig. Kom lidt smør på panden, og lad det smelte. Kom halvdelen af æggemassen på, og dæmp varmen. Skrab hele tiden stivnet masse væk fra dig selv, til det hele er letstivnet. Fold omeletten sammen, medens den stadig er fugtig på oversiden, og vip den over på tallerkenen. Bag den anden på samme måde. Pynt med sprød pancetta. Spis dem varme med et godt brød og salat. |
|
Opskriften er vist 6506 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2009-10-01 15:55:05 Har aldrig smagt så lækker en omelet :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne