Hakkebøffer med boullionkartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Form 4 bøffer af farsen og krydder med salt og peber. Brun dem på en pande. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem ud. Læg bøfferne i en bradepande og og fordel alle grøntsagerne imellem dem. Drys med salt og timian og kom lidt vand og bouillon ved.
Bages i ovnen ved 180 g. i 1-1½ time |
|
Opskriften er vist 12689 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-03 21:46:44 Kan kun give Conny ret, selv om jeg skrude langt ned for varmen på ovnen, blev de en smule tørre og jeg tilføjede endda ekstra bouillion , ideen er god, måske med kogte kartoffler så det hele bare skal have en halv times tid. conny - 2011-01-02 14:54:14 Hvis hakkebøffer skal i ovnen 1-1,5 tme - selvom de er i væske, bliver de aldeledes smagsløse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne