Hakkebøffer med boullionkartofler

Hakkebøffer med boullionkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksefars max. 10% fedt
10 store kartofler i tern/både
1 løg hakket
3 gulerødder i skiver
1 stor peberfrugt i tern
10 cherrytomater i halve
2-3 dl.vand
 Salt
 peber
 timian
0.5-1 bouillonterning, grøntsag
 
Opskrift:
Form 4 bøffer af farsen og krydder med salt og peber. Brun dem på en pande. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem ud. Læg bøfferne i en bradepande og og fordel alle grøntsagerne imellem dem. Drys med salt og timian og kom lidt vand og bouillon ved.

Bages i ovnen ved 180 g. i 1-1½ time





karakterer:
Opskriften er vist 12689 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-03 21:46:44
Kan kun give Conny ret, selv om jeg skrude langt ned for varmen på ovnen, blev de en smule tørre og jeg tilføjede endda ekstra bouillion , ideen er god, måske med kogte kartoffler så det hele bare skal have en halv times tid.

  -   2011-01-02 14:54:14
Hvis hakkebøffer skal i ovnen 1-1,5 tme - selvom de er i væske, bliver de aldeledes smagsløse.