Færøsk dessert
Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og rives.
Æblerne skrælles og skæres i små tern. Chokoladen hakkes ( gem lidt til pynt) Fløden piskes til skum og blandes med creme fraiche og ca 2 tsk. vanillesukker. Gulerødder, æbler, chokolade og knuste markroner lægges lagvis i en skål eller et fad. Fløden/creme fraichen lægges øverst og pyntes med lidt chokolade. Den færdige dessert må gerne sættes i køleskab 1 times tid eller mere for at trække. Kan man ikke nå det er det ingen katastrofe. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 14094 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer idc - 2009-08-13 21:16:23 Til Faroe Girl: Jeg kender ikke dessertens rigtige navn men jeg fik opskriften af en færøsk pige, så her i huset hedder den aldrig andet end færøsk dessert. Faroe Girl - 2009-08-04 14:05:47 Vidste ikke at det var færøsk? - eller er det? (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne