Mazarinkage 03
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres men have sin normale konsistens.
Linsedejen rulles eller klappes ud og anbringes i en smurt lagkageform ca 22 cm. i diameter, og fyldet fordeles over dejen. Fyld: Fedtstoffet blødgøres sammen med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst tilsættes de smuttede, fint hakkede mandler. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 35 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på rist. Når kagen er afkølet, smøres chokoladeglasuren på, og kagen pyntes evt. med en kant af grøn smørcreme. Tips: 837 |
|
Opskriften er vist 15731 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne