Lammekødboller med urter

Lammekødboller med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 tykskive toastbrød
2 løg
2 fedhvidløg
5 spsk.olie
500 g.fårefars
1 æg
3 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket basilikum
1 spsk.hakket kørvel
1 spsk.hakket citronmelisse
1 tsk.tørret mynte
 Salt
 peber
Opskrift:
Brødet udblødes. Løg og hvidløg hakkes fint og snurre klare i 1 spsk olie. Brødet knuges og tilsættes fårefarsen sammen med løg og hvidløg, æg, krydderurter, salt og peber. Farsen røres godt.

Med våde hænder formes farsen til små boller. Resten af olien varmes op på en pande og heri steger bollerne sprøde og brune på alle sider i ca. 10 minutter.

Bollerne serveres lune med yoghurtsovs og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 11353 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu