Boller med græskarkerner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Indsendt af : mia Indsendt : Red : |
|
|
Du bestemmer selv hvor meget.
mel og tørgær blandes efter behov. kerner og frø hakkes i blender. bland mel og kerner og salt med varmt vand. Rør dejen kun med ske, lad den være smidig og sejg. Lad hæve 1 time og tag med en ske og fordel på en bageplade. efterhæv mens ovnen varmer. varmluft 200 grader 15 min. Tips: meget gode boller |
|
Opskriften er vist 21946 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2011-03-03 15:22:15 Uden mængder på ingridienserne kan man lige så godt selv hælde forskellige kerner og meltyper i en skål og håbe på det bedste. - Og hvad skal man så med en opskrift?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne