Cremet gulerodssuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Bring eddike og sukker i kog og kog til sukkeret er opløst. Hæld lagen over løgene og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Skær gulerødderne i skiverog kog dem godt møre i bouillon tilsat timian ca. 25 minutter. Fjern timiankvistene blend suppen med cremefraiche og smag til med salt og peber. Steg baconskiverne sprøde. Server suppen med de syltede rødløg og bacon på toppen sammen med brød. |
|
Opskriften er vist 16309 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne