Cremet gulerodssuppe 02

Cremet gulerodssuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.eddike
50 g.sukker
2 rødløg i tynde skiver
800 g.skrællet gulerod
2 l.hønsebouillon
3-4 kvistetimian
2 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
6 skiverbacon
 
 brød
 
Opskrift:
Bring eddike og sukker i kog og kog til sukkeret er opløst. Hæld lagen over løgene og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Skær gulerødderne i skiverog kog dem godt møre i bouillon tilsat timian ca. 25 minutter. Fjern timiankvistene blend suppen med cremefraiche og smag til med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde. Server suppen med de syltede rødløg og bacon på toppen sammen med brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16309 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu