Den rigtige brunsviger fra bageren
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : eskild Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kagecremepulver blandes med mælk og står i ca. 5 min så den bliver fast.
Remonce: smelt margarine sammen med farin (enten i gryde eller mikroovn) derefter tilsættes sirup lad køle lidt, mens du laver dejen. Opløs gæren i det lunkne vand kom halvsmeltet margarine/eller rapsolie i æg/sukker/salt og evt. kardemomme tilsættes mel tilsættes og dejen blandes/æltes godt. Dejen må gerne være lidt klistret i stedet for at rulle dejen ud på bage -papir kan man med fordel hælde den ud på bagepapir, drysse lidt mel på og forme den firkantet med fingrene så den fylder bradepanden (str. 30x45cm), helst med kanter på dejen så remoncen bliver hvor den skal prik huller i dejen med fingrene så remoncen kommer lidt ned i dejen Kagecreme blandes nu i remoncen og fordeles over dejen som så skal hæve i ca. 15 min. Oven tændes på 200 grader alm. ovn eller 175 grader varmluft. Bages midt i ovnen i ca. 20 min. Vær opmærksom på at remoncen er meget flydende og varm når den tages ud, skal lige køle i ca. 10 inden den spises. velbekomme |
|
Opskriften er vist 103691 gange,
og udskrevet 2171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (154 stemmer) |
|
Kommentarer ullarud - 2020-10-14 19:29:10 Tysk eller ej. Den er kendt som fynsk brunsviger :) Mikkel - 2020-03-05 10:31:58 Den er IKKE Fynsk! Den er tysk, og kommer fra Braunschweig!! MIIG - 2015-06-07 12:18:47 Kan den fryses ned? MIIG - 2015-06-06 19:35:42 Kan den fryses ned? sussie - 2012-10-17 16:11:52 Den lyder god, så den må jeg prøve en dag ;) Lise - 2011-09-25 10:12:29 Fantastisk opskrift på den perfekte brunsviger- familien var helt solgt ; ) eskild - 2009-10-14 19:33:30 Dejligt at andre synes den er god <3 os alle.<3 - 2009-06-14 01:00:30 Vi alle sammen syndes at den smager super godt:) og vi kunne god finde på at bage den igen.<3 og fra os alle sammen Mmmmmmmmmh! ann-dorthe - 2008-10-14 20:39:10 suveren opskrift -godt beskrevet.. :o) Fynbo - 2008-10-01 14:52:58 Mmmmhhh en dejlig fynsk kage :-) Munck - 2008-02-24 21:15:08 Virkelig god brunsviger - meget luftig bund og en suveræn remonce. fynboen - 2008-01-13 11:25:16 sådan skal brunsviger smage,nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne