Mariannes lækre ablekage

Mariannes lækre ablekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Carsten Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
125 g.sukker
1 tsk.Vanilje
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 dyb tallerken skrællede æbler der er skåret i tern (ca. 2 store æbler)
 
 Knas:
100 g.groft hakkede hasselnøddekerner
50 g.smør/margarine
100 g.sukker
 lidtfløde
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker godt.
Rør mel, vanilie og bagpulver i. Æblerne blandes i
Knas: Smelt margarine. Kog fløde og hasselnøddkerner lidt. Bland margarine, fløde og kerner sammen.
Fordel dejen i en springform og fordel knasen ovenpå.
Bages ved 175 grader i ca. 45 min.

Tips:

Kan evt bages i forvejen og lunes inden servering. Server evt. flødeskum og/eller creme fraiche til





karakterer:
Opskriften er vist 5608 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-03 22:49:55
det blev en god äblekage ,kan tänke mig att lave rabarberkage med samme påskrift michael