Scampi stuvning
Indsendt af : Frederik Indsendt : Red : |
|
|
Varm halv olivenolie og halvt smør i en pande. Steg scampierne forsigtigt i op til 10 minutter. Hellere for lidt end for meget. De må ikke få for meget (tørre).
Tilføj hvidløg, godt med persille, kapers og lidt citronjuice. Scampierne må ikke drukne smagsmæssigt. Serveres med saucen og flutes. Tips: Elefanthvidløg er rigtig gode til denne ret. Brødet kan dyppes i saucen. |
|
Opskriften er vist 3544 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2011-07-08 17:58:22 Lyder rigtig godt, den skal brøves i aften. karakter kommer senere ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne