Nougatmousse med passionsfrugt-sauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt nougaten sammen med kanel over vandbad og rør undervejs. Pisk fløden til meget blød t skum. Pisk 1/3 af flødeskummet i nougaten med ihærdige bevægelser. Vend derefter meget forsigtigt nougaten op i resten af flødeskummet med en dejskraber. Fordel i fire portions glas og sæt i køl under film.
Del passionsfrugterne og skrab indholdet ud i en lille kasserolle. Tilsæt sukker og kog op. Sæt i køleskab til afkøling, og smag det derefter til med peber. Skal vær både syrligt, sød og stærkt. Pisk den sidste fløde til let skum, og fordel på moussen. Top med passionsfrugt-saucen og server |
|
Opskriften er vist 35694 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-16 11:02:16 Mangler der ikke 2 æggeblommer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne