Horn, Gifler (ca. 6 stk.)
Indsendt af : Camilla Nicole Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
ær røres ud med lunken mælk
salt og sukker kommes i, evt. sammenpisket æg og blødt margarine mel tilsættes lidt efter lidt, til dejen slipper skålen. forhævning, tildækket, et lunt sted. formes til horn eller gifler. efterhæver på plade. pensles, bages, afkøler på rist Tips: FORHÆVNING 15 min. EFTERHÆVNING 10 min. OVNTEMPERATUR 225 grader BAGETID 10 min. (indtil de er brune) du kan ligge en pølse i eller kanel eller andet der smager godt. god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 6155 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne