Tandoori kylling 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt af : herrig Indsendt : Red : |
|
|
Bland yoghurt, tandoori paste, citronsaft, hvidløg, salt og peber.
Blandingen skal blive pæn rød, ellers tilsættes mere tandoori paste. Prik huller i kyllingefileterne med en gaffel, og læg dem i blandingen. Lad dem gerne trække et par timer på køl. Skær løgene i tykke skiver og anbring dem, så de dækker det midterste af en stor bradepande. Tag nu kyllingefileterne op af lagen, (der skal hænge lidt af lagen ved). Anbring dem oven på løgene. Skær kartoflerne i skiver, og anbring dem rundt om kyllingefileterne, og hæld resten af lagen over kartoffel skiverne. Sættes i ovnen ved 160 g. i 35-45 min. Server en god salt til og evt. godt brød. |
|
Opskriften er vist 14238 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer lis - 2015-03-31 19:53:41 Den opskrift virker ikke , kartoflerne skal have en hel time , ellers tror jeg det nok skal blive godt . Retten er i min ovn nu . Og serveres med salat og ikke salt , som der står i opskriften 😄😄 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne