Kofta
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Herrig Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og persille fint.
bland kød, persille, løg og krydderier godt. Pres blandingen flad i en stor smurt bradepande, så bunden af denne er helt dækket. Sæt i ovnen ved 200 g. i 15 min. imens koges vand tilsat tomatpur`, grøntsager, salt og peber. når blandingen koger, fjernes det fra varmen, og hældes over kødet i bradepanden. Sættes i ovnen igen i 20 min. Imen koges ris som følger: Hæld 1 dl. olivenolie i i bunden af en gryde, og svits 2 fed finthakket hvidløg heri. Hvidløgene må ikke tage farve af den varme olie. Tilsæt nu 4 kopper gode ris (gerne basmatti) og vend dem i den varme olie. tilsæt så 6 kopper vand og 2 sk. salt, og lad risene koge 12 min. ved svag varme. sluk under risene og lad dem hvile i 5-10 min. Tips: Man kan selvfølgelig erstatte de frosne grøntsager med friske, og bruge præcis de typer man har lyst til. skal det være rigtig godt., rister man 100 g. pinjekerner og drysser over risene lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 13648 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne