Kofta

Kofta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Herrig

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.oksefars
2 store løg
1 stort bdt. persille
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.paprika
2 tsk.garam masala
 
 Sauce:
1 ps.frosne grøntsager (gerne broccoli blanding)
1.5 l.vand
1-2 ds.koncentreret tomatpure
2 tsk.salt
 lidtpeber
 
 Tilbehør:
 ris med hvidløg
 
Opskrift:
Hak løg og persille fint.
bland kød, persille, løg og krydderier godt.
Pres blandingen flad i en stor smurt bradepande, så bunden af denne er helt dækket.
Sæt i ovnen ved 200 g. i 15 min.
imens koges vand tilsat tomatpur`, grøntsager, salt og peber. når blandingen koger, fjernes det fra varmen, og hældes over kødet i bradepanden. Sættes i ovnen igen i 20 min.
Imen koges ris som følger:
Hæld 1 dl. olivenolie i i bunden af en gryde, og svits 2 fed finthakket hvidløg heri. Hvidløgene må ikke tage farve af den varme olie.
Tilsæt nu 4 kopper gode ris (gerne basmatti) og vend dem i den varme olie. tilsæt så 6 kopper vand og 2 sk. salt, og lad risene koge 12 min. ved svag varme. sluk under risene og lad dem hvile i 5-10 min.

Tips:

Man kan selvfølgelig erstatte de frosne grøntsager med friske, og bruge præcis de typer man har lyst til. skal det være rigtig godt., rister man 100 g. pinjekerner og drysser over risene lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 13648 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu