Falaffel
Indsendt af : herrig Indsendt : Red : |
|
|
læg kikærterne i blød natten over. skyl dem grundigt i koldt vand, og lad dem afdryppe.
Hak kikærter, løg, persille i kødhakker, og tilsæt krydderier, chilli og natron. bland det hele, og tilsæt 3,5 dl. vand. HUSK: kikærterne skal under ingen omstændigheder koges. Lad farsen hvile et par timer. Form så små boller af farsen, og kog dem i rigelig og varm olie. Tips: Falafel er meget velegnet til nedfrysning. Da denne portion giver ca. 100 stk. falafel, vil man nok få brug for dette. Man kan udelukke persille og løg, og i stedet bruge 2 hele rensede porrer. Man kan også blande sit falafelkrydderi selv som følger: 35 g. koriander 10 g. spidskommen 5 g. gurkemeje 5 g. allehånde |
|
Opskriften er vist 13307 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne